Adamo Bébihinta keresztfával #Szürke-Kisherceg (hímzett)

Adamo Bébihinta keresztfával #Szürke-Kisherceg (hímzett)
Adamo Bébihinta keresztfával #Szürke-Kisherceg (hímzett)

Leírás

Adamo bébihinta:
A hintát ajtófélfára, mennyezetre és akár a kertben egy fára is fel tudod szerelni. Tudsz tőlünk vásárolni fába szerelhető hintakampót is.

Néhány fontos információ a babahintáról:
A hintát 0-3 éves korig vagy 15 kg-ig használhatják a babák.
Tehát ebbe a bölcsőbe már egy újszülött babát is bele lehet fektetni. Ebben az esetben a hintát célszerű teljesen vízszintesre állítani.
A babák nagyon jót alszanak benne, mert a hinta teljesen átveszi a testük formáját, így visszakapják a méhen belüli állapotot, magzati pózban lehetnek.
A már ülni tudó csöppségek ki tudják dugni a lábukat a hinta elején található lyukon, így hintázni is van lehetőségük. Ha leengeded a hintát annyira, hogy a baba lába elérje a földet, akkor nagyszerűen elfoglalja magát azzal, hogy próbálgatja az ugrálást, valamint megtapasztalja, mi mindent tud a lábával tenni, anélkül, hogy megterhelné csontjait, gerincét.


A hinta hatása: (gyógytornászok is javasolják!)
Testük megismerése, testrészeik mozgásának irányítása, mozgáskoordináció fejlesztése, izomzat erősítése. A térben való tájékozódás fejlesztése, miközben levezetjük a kicsik felesleges energiáját is.
Az egyensúlyérzet, a testkép kialakulása, a mozgások indításának és megállításának kontrollja fejleszthető segítségükkel.

Gyermekgyógyászok megfigyelései szerint a koraszülött babák jobban gyarapodnak, ha naponta háromszor fél órán át függőágyban hintáztatják őket. Várandós kismamáknak szintén javasolt naponta kétszer 5-10 percen át hintázni, akár egy hintaszékben. A magzat egyensúlyközpontja ugyanis az áldott állapot 10. hetétől kezd fejlődni, aminek tökéletesedését a hintázás elősegíthet. A szakemberek véleménye szerint hordozás alatti a hintázás akár azt is eredményezheti, hogy a megszülető gyermek későbbi testtartása is kedvezőbben fejlődik.

A testtartás javítása a gerincoszlop, az izmok és az ízületek megerősítése.

A legfontosabb az örömszerzés, az hogy a szülő és a gyermek egyaránt jól szórakozzon.

A hinta tartozékai:

  • keményfa rudazat,
  • 10mm vastag FEHÉR kötélzet
  • magasság állító kArabíner,
  • biztonsági karabíner a felfüggesztéshez,
  • BIO pamut párna,
  • strapabíró 100% pamut külsőrész
  • egy keresztrúd, amely megkönnyíti a baba ki és behelyezését a hintába.

 

Ár:

29 900 Ft

Megvásárolom


Vissza az előző oldalra